Välkommen till en uppskattad takfirma.

Välkommen till en uppskattad takfirma.

Vårt mål är alltid att ge våra kunder rätt teknisk lösning till rätt pris för varje enskilt projekt.

Vi har lärt oss att det bästa vi som takläggare kan göra är att ha en nära relation till våra kunder och med stort engagemang stå redo för att möta uppdraget.

Vår affärsidé är att skapa prisvärda och långsiktiga helhetslösningar till våra kunder vilket vi får genom ansvarsfullt företagande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet.

Takinvest grundare startade med takläggning 1994 och har i snart 30 år utfört takomläggning och takrenovering över stora delar i Södra Sverige. Vi anlitas oftast för kompletta takomläggningar. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag.

Vi följer noga utvecklingen och vidareutbildas varje år för att vara den takexpert vi utger oss för att vara. Vi utför takarbete inom tegeltak, betongpannor, papptak och plåttak. Alla takläggare är certifierade och proffs på att byta tak. Anlitar du oss på Takinvest för ditt takbyte kan du känna dig trygg med ditt val av takläggare. Dessutom är alla projekt försäkrade upp till 10 miljoner.